Wonen aan het water in Nouv'eau en Oeverture

De woningen van Nouv’eau en Oeverture zijn de laatste met uitzicht op het water en de historische binnenstad van Dordrecht. Nouv’eau en Oeverture maakt de skyline aan de Oude Maas áf. Pak uw kans om te wonen aan de Oude Maas.

Nouv’eau

In het appartementencomplex Nouv’eau zijn alle appartementen voorzien van een ruime living en 2 of 3 slaapkamers. Het overgrote deel van de woningen heeft een balkon/terras met uitzicht op de rivier en historische binnenstad van Dordrecht. Het ideale gelijkvloerse appartement waar alles binnen handbereik is. En dat op de beste plek in Zwijndrecht.

Oeverture

Op het nieuwe centrale plein komen 4 grote stadswoningen met de naam Oeverture. De woningen hebben 4-woonlagen met op de begane grond een grote woon/eetkeuken en op de eerste verdieping de living met een geweldig uitzicht over de rivier. De slaapkamers bevinden zich op de 2e en 3e verdieping. Op de begane grond én de eerste verdieping bevindt zich ook nog een terras. Genoeg ruimte dus om heerlijk buiten te kunnen zitten.

Planning

Naar verwachting worden de woningen in het laatste kwartaal van 2024 opgeleverd. Ziet u zichzelf al aan het Kerstdiner zitten met het genot van het prachtige uitzicht over de rivier? Bekijk hier dan snel welke woningen nog beschikbaar zijn!

Meer informatie? Kom langs!

Elke dinsdag en donderdag tussen 13.00 en 15.00 uur staat de makelaar voor u klaar op de bouwplaats. U kunt een afspraak maken of gewoon langskomen.

Euryza Welgelegen | Nu in presale

Het aanbod in Welgelegen, het laatste deelplan van Euryza, is bekend! Schrijf je nu in en geef je woningvoorkeuren door, dan ben jij straks als eerste op de hoogte van jouw favoriete woningtype.

Bekijk hier het aanbod