Nieuws

Hieronder lees je het laatste nieuws over Euryza. Zeker weten dat je geen bericht mist? Meld je dan aan als geïnteresseerde van dit project.

Nieuws & Blogs

Nieuws
Euryza: een historisch overzicht

Welkom bij een reis door de tijd van de rijstpellerij Euryza. De fabriek is nu slechts een herinnering, toch blijft haar geschiedenis fascinerend en is de historie terug te vinden in de woonwijk die er naar vernoemd is. 

19 juni 2024
Lees meer
Nieuws
Woningtype La Rochelle uitgelicht

Wil jij de woonbeleving van een ruime woning op een levendige locatie aan het water? Dan is het woningtype La Rochelle iets voor jou. Deze appartementen, gepositioneerd op de hoek met 136 m² aan woonoppervlakte en maar liefst 3 slaapkamers, bieden je een ruimtelijke beleving en veel wooncomfort.

23 mei 2024
Lees meer
Nieuws
Internationale dag van de biodiversiteit!

Bij woningen gebouwd van duurzame materialen, zoals in het deelplan Welgelegen, hoort ook een duurzame tuin. Uiteraard ben jij de eindverantwoordelijke voor je eigen tuin of balkon. Maar een groene tuin, daar word je toch blij van?! Bovendien heeft een groene tuin of balkon veel voordelen, zoals een kalmerend effect.

22 mei 2024
Lees meer
Nieuws
Een koffie met… Bram Noorthoek, Bouwplaatsmanager bij BAM

In deze interviewreeks gaan we in gesprek met de betrokkenen van het project Euryza. De verkoopmanager, projectontwikkelaar én de architect, ze komen allemaal aan bod. Zodat jij kunt lezen wat er zich achter de schermen van Euryza eigenlijk allemaal afspeelt. Vandaag stellen we een paar vragen aan Bram Noorthoek, Bouwplaatsmanager bij BAM Bouwen op Maat. 

19 april 2024
Lees meer
Nieuws
Maak kennis met Waltmann Makelaars
12 april 2024
Lees meer

Euryza Welgelegen | Nu in presale

Het aanbod in Welgelegen, het laatste deelplan van Euryza, is bekend! Schrijf je nu in en geef je woningvoorkeuren door, dan ben jij straks als eerste op de hoogte van jouw favoriete woningtype.

Bekijk hier het aanbod