• Blog
  • 19 april 2024
  • Geplaatst door TeamEuryza

Een koffie met… Bram Noorthoek, Bouwplaatsmanager bij BAM

In deze interviewreeks gaan we in gesprek met de betrokkenen van het project Euryza. De verkoopmanager, projectontwikkelaar én de architect, ze komen allemaal aan bod. Zodat jij kunt lezen wat er zich achter de schermen van Euryza eigenlijk allemaal afspeelt. Vandaag stellen we een paar vragen aan Bram Noorthoek, Bouwplaatsmanager bij BAM Bouwen op Maat. 

Hoi Bram, leuk dat we je mogen interviewen over wat je doet voor Euryza. Wat is jouw rol binnen het project Euryza? 
In mijn rol als bouwplaatsmanager ben ik eindverantwoordelijk voor de gehele bouwplaats en hou ik regie over het bouwproces van de appartementen en woningen in Euryza. 

Wat doet een Bouwplaatsmanager nog meer in het dagelijkse werk voor een project zoals Euryza? 
Ik ben de hele week aanwezig op de bouwplaats van het project Euryza. Op dagelijkse basis hou ik mij bezig met de overall-planning van logistiek en materialen tot mensen, administratie, financiën en kwaliteit van de bouw van het project. Ook hou ik toezicht op de veiligheid en ben ik aanspreekpunt voor alle partijen met wie we tijdens de bouw samenwerken. 

Wauw, veel verschillende bezigheden dus! Wat vind jij het meest bijzondere plekje in de buurt van Euryza? 
Dat is voor mij de stad Dordrecht, waar je vanaf project Euryza op uitkijkt. Een mooie stad met een rijke historie, waar veel te beleven is. En je bent er zo!

Wat vond je het leukst om aan te werken binnen Euryza? 
Alle projecten op Euryza waar ik aan gewerkt hebt zijn een uitdaging geweest. Van de natuurstenen gevels tot aan de ruwbouw en het collectief warmte-koude opslagsysteem (WKO). Ook is bij dit project de ruimte om op te bouwen compact, wat ook een uitdaging is. Het is als bouwen op een postzegel. 

Wat is volgens jou het meest bijzondere aan wonen in Euryza? Iets wat misschien nog niet iedereen weet? 
Het meest bijzondere aan Euryza vind ik het uitzicht over het water dat op geen moment hetzelfde is. Het is als het ware een schilderij dat elke keer als je naar buiten kijkt weer anders is. Prachtig!

Dat is wel heel bijzonder, ja. Wat is in één zin jouw droom voor Euryza?
Vooral héél veel woonplezier voor alle toekomstige bewoners van de wijk Euryza!

Heel leuk, Bram! Bedankt voor dit interview en veel succes met de verdere ontwikkelingen in dit project. 


Bram Noorthoek, Bouwplaatsmanager

Deel
Gekopieerd!

Euryza Welgelegen | Nu in presale

Het aanbod in Welgelegen, het laatste deelplan van Euryza, is bekend! Schrijf je nu in en geef je woningvoorkeuren door, dan ben jij straks als eerste op de hoogte van jouw favoriete woningtype.

Bekijk hier het aanbod