• Blog
  • 12 april 2024
  • Geplaatst door TeamEuryza

Maak kennis met Waltmann Makelaars

Maak kennis met Waltmann Makelaars: de projectmakelaar voor de verkoop van de appartementen en woningen in Euryza. Wil jij meer weten over de beschikbare woningen in Nouv’eau en Oeverture of het nieuwe deelplan Welgelegen? Neem contact op met Waltmann Makelaars.

Bij Waltmann Makelaars zijn we verheugd om je mee te nemen op een opwindende reis door de wereld van nieuwbouw in Zwijndrecht. Onze passie voor vastgoed en onze diepgaande kennis van de regio maken ons de ideale gids voor iedereen die op zoek is naar een nieuw thuis.

Waarom Nieuwbouw?

Bij nieuwbouw hoef je je geen zorgen te maken over onderhoud dat niet is gepleegd. Je bent verzekerd van een splinternieuwe woning zonder extra kosten voor reparaties. Ook kan je vaak zelf de afwerking kiezen. Welke keuken wil je? Hoe moet je badkamer eruitzien? Bij nieuwbouw heb je veel inspraak over de afwerking van je huis. Het wordt precies zoals jij het wilt, zonder verbouwingen. Daarnaast voldoen nieuwbouwwoningen aan de laatste wetten en regels op het gebied van isolatie, verwarming en elektra. Je kunt bewust omgaan met energieverbruik.

Waarom Euryza?

Wat ons betreft ligt Euryza op een toplocatie. Hier woon je op een unieke plek aan het water en dicht bij alle voorzieningen. Ook is de bereikbaarheid erg goed. Via de A16 ben je in 30 minuten in Rotterdam of Breda. 
Met Welgelegen, het sluitstuk van het project, is Euryza in 2025 af. Hiermee is Zwijndrecht een overzichtelijke woonwijk rijker. Ingericht als wandel- en fietsgebied en met een fijne mix van doelgroepen. En dat op zo’n mooie plek: grenzend aan de Oude Maas.  

Waltmann Makelaars Zwijndrecht

Ons kantoor aan de Laan van Walburg 8 in Zwijndrecht is jouw toegangspoort tot Euryza en andere nieuwbouwprojecten in de regio. 

We staan klaar om je te begeleiden bij het vinden van jouw droomwoning in Zwijndrecht!

Ga naar onze website

Deel
Gekopieerd!

Euryza Welgelegen | Nu in presale

Het aanbod in Welgelegen, het laatste deelplan van Euryza, is bekend! Schrijf je nu in en geef je woningvoorkeuren door, dan ben jij straks als eerste op de hoogte van jouw favoriete woningtype.

Bekijk hier het aanbod