• Blog
  • 23 mei 2024
  • Geplaatst door TeamEuryza

Woningtype La Rochelle uitgelicht

Wil jij de woonbeleving van een ruime woning op een levendige locatie aan het water? Dan is het woningtype La Rochelle iets voor jou. Deze appartementen, gepositioneerd op de hoek met 136 m² aan woonoppervlakte en maar liefst 3 slaapkamers, bieden je een ruimtelijke beleving en veel wooncomfort.

Uiteraard mét eigen buitenruimte, in de vorm van een balkon op het zuiden met uitzicht op het water en Dordrecht. Ook beschikken de woningen over een eigen, externe berging en een parkeerplaats. De keuken en badkamer worden casco opgeleverd.

Enthousiast? Bekijk de woningen die nog beschikbaar zijn of bekijk het overige aanbod.

Naar La Rochelle Naar aanbod

Deel
Gekopieerd!

Euryza Welgelegen | Nu in presale

Het aanbod in Welgelegen, het laatste deelplan van Euryza, is bekend! Schrijf je nu in en geef je woningvoorkeuren door, dan ben jij straks als eerste op de hoogte van jouw favoriete woningtype.

Bekijk hier het aanbod