Wonen in Euryza

Altijd al op een unieke plek bij het water willen wonen? Dat kan! Pak je kans en schrijf je in voor de laatste woningen in deze populaire woonwijk.

Project in verkoop

Authentiek wonen

Een mix van eengezinswoningen, stadswoningen en appartementen voor verschillende doelgroepen. Jong en oud vullen elkaar aan en voelen zich hier thuis.

Snelle bouwtijd

Door de bouwmethode die in het laatste deelplan Welgelegen wordt toegepast, is de bouwtijd een stuk korter dan gewoonlijk. Hierdoor kan je er na aankoop snel wonen!

Duurzame toekomst

Nouv’eau en Oeverture en Welgelegen zijn de laatste fases in Euryza. Grijp je kans op een duurzame, toekomstbestendige nieuwbouwwoning op deze bijzondere plek.

Uitgelicht aanbod

Naam
Prijs
Woonoppervlakte
Oeverture
 • Prijs vanaf
  € 659.500 v.o.n.
 • Woonoppervlak
  155 m²
 • Inhoud
  465 m³
 • Kamers
  5
La Rochelle
 • Prijs
  € 744.500 - 797.000 v.o.n.
 • Soort woning
  Appartement
 • Woonoppervlak
  136 m²
 • Inhoud
  408 m³
 • Kamers
  4
Dijkwoning
 • Prijs vanaf
  € 447.500 v.o.n.
 • Soort woning
  Rijwoning
 • Woonoppervlak
  124 m²
 • Kaveloppervlak
  118 - 123 m²
 • Inhoud
  372 m³
 • Kamers
  6
Welgelegen

Welgelegen

Een woonwijk die aan veel wensen voldoet. Op een unieke locatie dicht bij alle voorzieningen. Duurzaamheid is hier vanzelfsprekend en met een speelplein achter de deur staan kindvriendelijkheid en ontmoeten hier centraal. Bovendien goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Dit zou zomaar het wensenlijstje kunnen zijn voor jouw perfecte woning. Dan is deze prachtige finale met 25 eengezinswoningen tussen de Oude Maas en de Ringdijk precies wat je zoekt! Naar verwachting start de verkoop in het laatste kwartaal van 2024.

Meer over dit project
Nouv’eau en Oeverture

Nouv’eau en Oeverture

Nouv’eau en Oeverture maakt de skyline aan de Oude Maas áf. Deze woningen zijn de laatste met direct uitzicht op de rivier en de historische binnenstad van Dordrecht. Duurzaam en toekomstbestendig wonen is hier vanwege een slimme opslag voor warmte en koude in de grond gegarandeerd. Hier is veel te beleven. Flaneren over de boulevard. Uitblazen of het terras aan het centrale plein dat Euryza krijgt. En met de waterbus aan de kade woont u bijna in twee steden tegelijk! Pak de laatste kans om aan het water te wonen in Euryza.

Meer informatie? Kom langs!
Elke dinsdag en donderdag tussen 13.00 en 15.00 uur staat de makelaar voor u klaar op de bouwplaats. U kunt een afspraak maken via de makelaar of gewoon langskomen.

Meer over dit project

Locatie

Hier, aan de rand van Zwijndrecht, heb je toch alles bij de hand. Het centrum met alle bekende winkels voor je dagelijkse boodschappen is een paar honderd meter verderop. Scholen liggen op wandel- en in ieder geval op fietsafstand. Voortgezet onderwijs kun je gewoon in je eigen woonplaats volgen. Ook sportclubs en andere voorzieningen zijn er in Zwijndrecht genoeg te vinden. Tot en met een eigen ziekenhuis.
Eigenlijk is het vergelijkbaar met het aanbod van een grote stad, maar dan met het vriendelijke karakter van Zwijndrecht. Bruisende plekken zoals de horeca aan Het Crescent en het Veerplein maken de woonwijk levendig. In Euryza staat zelfs nog een eigen horecagelegenheid gepland. En wil je verder weg? Via de Ringdijk rij je gemakkelijk en snel naar steden in de buurt zoals Dordrecht en Rotterdam. Je kunt zelfs over het water naar de overburen in Dordt, met de watertaxi!

Euryza: écht Zwijndrecht

Deze historische plek in Zwijndrecht krijgt weer toekomst. Ooit de locatie van rijstpellerij Euryza, nu een woonwijk in wording op een plek zoals je die nergens in Zwijndrecht tegenkomt. Straks, als het eenmaal af is, is Euryza een overzichtelijke woonwijk. Een wijk die grenst aan de Oude Maas. Ingericht als wandel- en fietsgebied. Heerlijk om zomaar eens over de Maasboulevard te slenteren op een zonnige avond of een herfstige zondagmiddag.

Nieuws

Blog
Een koffie met… Gert de Graaf & Gladis Pérez van Groosman Architecten
In deze interviewreeks gaan we in gesprek met de betrokkenen van het project Euryza. De verkoopmanager, projectontwikkelaar én de architect…
27-06-24 Lees meer
Blog
Euryza: een historisch overzicht
19-06-24 Lees meer
Blog
Woningtype La Rochelle uitgelicht
23-05-24 Lees meer
Blog
Internationale dag van de biodiversiteit!
22-05-24 Lees meer

Veelgestelde vragen

Hoe kun je aangeven dat je interesse hebt in een van de woningen? En zit je dan ergens aan vast? Komen er ook huurwoningen in dit project? En wat gebeurt er nadat je het formulier hebt ingevuld? Het antwoord op deze en andere vragen vind je hieronder. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact op met de makelaar.

Hoe kan ik me inschrijven voor een woning?
Welgelegen: geef hier door welk woningtype jouw voorkeur heeft. Op deze manier ben jij als eerste op de hoogte van alle informatie over dit woningtype en ben je als eerste op de hoogte als de verkoop start.

Nouv’eau en Oeverture: neem contact op met de makelaar om je in te schrijven op het beschikbare bouwnummer van jouw keuze.
Hoe kan ik in aanmerking komen voor een koopwoning in Welgelegen?
Schrijf je hier in, dan houden wij je op de hoogte van de voortgang en ontvang je bericht als de verkoop start.
Zijn er al brochures beschikbaar?
Welgelegen: zodra er een brochure beschikbaar is laten we je dit weten via de nieuwsbrief.

Nouv’eau en Oeverture: de brochure is te vinden onder aanbod.
Wat is het prijsniveau van de woningen in Welgelegen?
Er komen koopwoningen vanaf circa € 447.500 v.o.n. Kijk voor meer informatie onder aanbod. Zodra de verkoop start vind je hier de definitieve informatie.
Waltmann Makelaars
Waltmann Makelaars
0786205777 nieuwbouw@waltmann.com

Interesse in een woning?

Vul hier je e-mailadres in